Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на

...
   Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Ретрограден Марс и слънчево затъмнение! Чакат ни тежки дни през октомври!

     " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение - Как влияе ретроградният Марс?
Прочетете още
През 2022 година ретроградният интервал на Марс обгръща 30 октомври 2022 година до 12 януари 2023 година и ще продължи да се движи през Близнаци до 26 март 2023 година, прекарвайки извънредно дълъг интервал от време в този ъгъл на зодиака. Изглежда, че Вселената ни настройва да работим с Марс в силата на Близнаци.

Древните астролози изобразяват Марс като Бог на войната, смел боец, който ще язди през града на колесницата, теглена от два коня на име Фобос (Страх) и Деминия (Ужас).В древен проект има едно прикрито обръщение, каквото и да значи това за алената планета: „ и излезе различен кон, червен; и на яздещия на него се даде да вдигне мира от земята, така щото индивидите да се избият един друг; и даде му се огромна сабя. “ -  Откровение 6 глава, 4 стих. Така че родните и международните водачи да бъдат доста смирени в интервала 24 октомври 2022г. - 3 март 2023 година!

Марс става ретрограден  на всеки две години за интервал от 80 дни. Червената планета е знак на волята и физическата мощ. Това демонстрира компликации при задържането или канализирането на силата, когато тя върви ретроградно.

Следователно всеки от зодиакалните знаци може да има наклонност да върви в неверна посока или да напредва по-бавно. Тъй като Марс управлява действието, експанзията и желанието, неговият назадничав интервал може да накара всеки да се усеща отчаян и да се носи по течението. 

Точно както при назадничав Меркурий, с цел да предприемете великански скокове по време на назадничав Марс или да продължите напред към нещо ново евентуално ще докара до злополуки, неверни стъпки, също по този начин може да докара до съществени конфликти.

Когато Марс навлезе в назадничавост, активите му постоянно са арестувани, което значи, че концепцията за импулсивност и спонтанност се забавя. Ефектите от придвижването парадоксално изискват повече време, с цел да се материализират и открият. През този интервал може да възникне тромавост или препятствия  и вследствие на това може да се появи отчаяние или извънредно напрежение на отмалялост.

Най-добре е да се възползвате от интервала на назадничав Марс, с цел да забавите темпото и да обмислите желанията в живота си. Използвайте това време, с цел да преосмислите метода си на деяние и да анализирате събитията, които ви ядосват и разстройват. Намерете елементарни способи да успокоите мозъка си, с цел да живеете по-спокойно.

С назадничав Марс в Близнаци е евентуално да се уморите по-бързо и  елементарно да се разсейвате. През този интервал би трябвало да концентрирате силата си върху вашите планове и да се концентрирайте върху това да станете по-ефективни, когато Марс възобнови директния си курс. Не би трябвало да се не помни, че на 25 октомври 2022г. Марс е назадничав плюс слънчево затъмнение.

Какво следва да избягвате, когато Марс е назадничав:  Предприемането на нови действия и задължения!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР